define('DISALLOW_FILE_MODS',true); Почетна - Ways2Help

Донирај

Денес направи го вистинскиот потег. Биди љубезен кон себе и другите, помогни некому. Твојата помош за некој е безусловна среќа. Погледни што е потребно.

Плати нечија сметка

За светли домови насекаде. Секое семејство заслужува да има достоен живот. Но, понекогаш потребна е помош. Биди нечиј херој.

Волонтирај

Твоите вештини, време и креативни размислување се твоите супермоќи. Употреби ги со цел да помогнеш на некој мал бизнис или организација. Развиј се себе си и другите.

Како последица од COVID-19

40-60 милиони

луѓе низ светот живеат во
екстремно сиромашни услови.

Нешто повеќе за
ways2help.us

Желбата за проактивност во услови на самоизолација не доведе до одлуката да бидеме дел од десеттото издание на „Стартап Викенд 2020“. Истиот имаше за цел да ги предизвика натпреварувачите да креираат  технички и дигитални решенија кои би помогнале во време на COVID-19.
Имајќи ја во предвид моменталната ситуација на нашата држава и тргнувајќи од нас самите, не остнавме рамнодушни на идејата да најдеме решение кое, ќе ни помогне да се обединиме, да бидеме еден клик поблиску до донација, помош, заштита. 
Така ја создадовме ways2help платформа која ги обединува сите начинии на кој можете да им помогнете на оние кои им е најпотребна помош. Нашиот амициозен тим успешно воспостави контакт со сите организации кои во моментов се на терен и нудат поддршка. Дел од нив се: Вистински дела на љубезност, Хера, LGBT Тетово, Волонтерски Центар Скопје, Лице в лице. 
Но ова е само почетокот…

Активни акции

Плати сметка, помогни на социјално загрозено семејство

Да овозможиме топол дом, светлина и основни услови за учење на сите дечиња
од социјално загрозените семејства!

Поддржи ја првата платформа која ги обединува хуманитарните акции во Р.С.Македонија - Ways2Help

Ни треба твојата помош!

Помогни на некој проект.

Поврзи се со нас на социјалните мрежи.

Организации поддржувачи:

ВИ БЛАГОДАРИМЕ

Донирај и поддржи не

Со донациите ќе ни помогнете да го подобриме и оддржуваме Ways2Help. Ви благодариме на придонесот!

Paypal